fredag 9 februari 2018

Fler sidor i fotoboken 2017


Det har blivit ett antal uppslag till fotoboken och nu är det inte många sidor kvar. Dock har arbetet stått stilla större delen av det nya året då jag haft annat att göra.Katterna får givetvis ett eget litet kapitel i boken. Alma är en kattunge fortfarande och så tacksam att fotografera. Det skulle säkert gå att fylla en hel bok med bara bilder på henne.


Jag försöker att få lite liv i sidorna och inte föra allt i samma stil även om jag tycker det är svårt. Efter så många år av skapande har jag nog kört in i ett spår som är svårt att avvika ifrån.
Det här fotot på Isabel och Alma är säkert en av favoriterna. Svarta tavlan i bakgrunder är perfekt för porträttfoton.Det här skulle kunnat vara ett studiofoto. Däremot är jag inte förtjust i svart som bakgrund på layouter, det gör att skuggor inte syns vilket i sin tör gör dekorationerna plattare.


Jag skulle önska att jag tagit fler foton i julas, men tiden försvann med att se till att alla var mätta, nöjda och glada. Men framför allt gick tiden åt för att umgås med dem jag älskar mest.

Det här uppslaget har jag gjort med material som till merparten är egen design. Det är ett litet minikit som snart kommer finnas att hämta gratis via bloggen eller min fb-sida: https://www.facebook.com/scrapbymoma/


Inga kommentarer: