fredag 5 januari 2018

Creativity strikes


Sedan mitt senaste inlägg har jag gjort minst en sida om dagen till min fotobok för 2017. Det är knappt så jag tror det själv, för jag hade ju som sagt bestämt mig för att inte göra någon bok. Det betyder förstås inte att jag inte är glad. Sidan ovan är tänkt att vara högersida till den du ser nedan.


Denna sida har jag kanske redan visat. Det var en sida jag gjorde i början av 2017, innan jag tappade min inspiration och lust helt.

Den här är dagens alster. Större delen av tiden har Alma suttit framför skärmen och "hjälpt" mig. För dig som inte vet vad en Alma är så är det vår lilla kattunge på 6 månader. Då förstår du kanske vilken typ av hjälp hon hade att erbjuda. Uppslaget ovan är alltså en fortsättning på den med rubriken "Molkomsjön".


När jag nu började fundera på vad vi gjort under året insåg jag att jag faktiskt saknade några foton. Dessa hittade jag när jag gick igenom de minneskort som ligger spridda över mitt bord. Jag borde ha betydligt bättre ordning på dem men då vore jag inte jag kan man nog snabbt konstatera.

Fotona på uppslaget ovan hör ihop med två uppslag jag lyckades få till innan min stora kreativitetstorka, därav avsaknaden av plats, datum och text.

Den vänstra sidan av det här uppslaget gjorde jag ganska direkt efter skolavslutningen. Eftersom den blev ensam, utan någon vänstersida så fick jag improvisera lite och lägga till en av de foton som jag ursprungligen ratat.

Det här uppslaget är jag högst tveksam till. Den känns varken klar eller rätt. Kan hända att jag gör om den trots att det egentligen är emot mina principer. En sida jag inte är nöjd med är ju också en dokumentation.


Inga kommentarer: