lördag 11 mars 2017

Den färdiga fotoboken från Photohome

För en dryg vecka sedan kom min efterlängtade fotobok! Det var ganska nervöst att öppna paketet och se hur det färdiga resultatet skulle motsvara mina förväntningar och krav. Som ni kanske vet vid det här laget är jag perfektionist och kontrollfreak. Att lämna bort mina älskade layouter för print var inget jag gjorde med lätt hjärta. Nu är dock boken klar. Jag blev i det stora hela nöjd, men också lite besviken.

Vill du veta varför så kommer här en liten film om boken.
När du sett filmen och känner dig sugen på att kanske vinna en egen fotobok (med dina lyouter och foton) så kan du gå in och rösta i tävlingen Årets fotobok, där min fotobok är en av finalisterna under temat årsböcker. Rösta på bok nr åtta för att vara säker på att vinna. Välj dessutom två böcker till bland finalisterna :)

Rösta här: http://www.photohome.se/omrostning/arsbocker


Inga kommentarer: