söndag 11 december 2016

Summertime

I somras kom jag plötsligt på att jag skulle börja filma mer. Och jag gjorde det. Det resulterade i att det faktiskt inte blev så många foton som jag brukar ta. Efter sommaren, när jag började jobba igen och vardagen kom så insåg jag att den där stora planen jag hade, om att redigera filmbitarna till en längre film om sommaren, inte skulle bli av i första taget. Så jag slutade filma. Premiere Pro är ett fantastiskt program, i liket med PS så är den omfattande och det finns säkert mycket lite i övrigt man kan önska sig om man gillar att filma, men är man som jag amatör så är steget till tillräcklig kunskap för att klara sig ganska stor. Men även om mina stora planer kanske inte infrias i år så står filmredigeringen kvar på listan över saker jag vill hinna göra. Under tiden var det faktiskt riktigt roligt att gå igenom alla små klipp och återuppleva sommaren. 


Jag vet inte om små filmklipp är ett bättre sätt att återuppleva saker än genom att scrappa fotona. En sak är jag dock säker på, det finns inget bättre än just att återuppleva alla minnen när jag sitter och skapar en lyaout. Kompletterat med film så blir upplevelsen bara bättre. Nu gäller det bara för mig att faktiskt göra båda delarna mycket mer än jag gör idag.


De här två layouterna är med bilder från skolavslutningen. Ja säger som alla andra föräldrar vid varje skolavslutning och skolstart: Vart tog tiden vägen!?!?! Var det inte nyss vi lämnade henne på dagis för första gången?


Inga kommentarer: