torsdag 8 december 2016

Digiscrap

Just nu är mitt scrappande inte lika intensivt som det ibland har varit. Men det är inte heller helt nere och ett gnagande dåligt samvete. Istället är det som att ha hittat tillbaka till en gammal kär vän. Vi ses när vi hinner, och gör vi inte det på ett tag så blir ingen sur. Inga skuldkänslor. När vi ses är glädjen precis lika stor även om samvaron inte alltid resulterar i något underbart. 

Jag hoppas det fortsätter så här. Jag gillar vänner som inte ställer krav men ständigt finns där för en. 

Min vackra trädgård. Jag älskar alla blommor. I år hade jag blommor att ta in och sätta i vaser till långt in i oktober. 

Mycket av växtligheten har jag ärvt, men inte rosorna och pionerna. 

I början av sommaren var jag och Isabel i Lidköping. Eftersom jag höll på som bäst med att planera vilka blommor jag skulle köpa till trädgården så blev det ett inspirationsbesök i Stadsträdgården. 

Vi var inte iväg på semester i år. Istället byggde vi en pool. Här är sommarens enda långa roadtrip - till Charlottenberg för att köpa värmepump till nämnda pool. 

Jag kan inte komma över vissa ord i Värmländskan. Det låter ganska lustigt när de säger jämt. Jämt. 

Vissa bilder behöver komma in i albumet även om de inte visar någon speciell händelse. 

Inga kommentarer: