tisdag 6 december 2016

Bullet journal

Min bullet journaling har stått lite stilla de senaste veckorna och jag har inte hunnit ikapp med att föra dagbok. Typiskt, när det är som mest hinner jag inte. Men vad gör det om hundra år?


Detta är en sida i boken där jag tänkt föra dagboksanteckningar. Jag gjorde ett helhjärtat försök att skriva ner saker jag är tacksam över. Jag har kommit till lite drygt halva månaden men sedan blev det stopp. Tiden jag hade gick åt till att sy gardiner, ta fram julsaker, baka och små vardagliga detaljer. Livet hände, helt enkelt. 

Här är en sida med alla de projekt vi redan genomfört i huset. Jag önskar att jag varit noggrannare och antecknat både tid och kostnader. Kanske också färger och nummer. Jag gjorde det ett tag i en egen bok men likt mycket annat blev det bortglömt och bortprioriterat. 

Jag har aldrig tänkt på att ha en önskelista. Vem mer än jag skulle bry sig om att fråga mig vad jag önskar liksom? Men jag fyller ju faktiskt år ibland. Och mors dag kommer regelbundet liksom jul. Och då kan det ju vara bra att veta vad jag ska ge mig själv. Eller ha tydliga instruktioner om någon skulle fråga. 

Detta med login, lösenord och allt annat man ska komma ihåg... Jag vet inte hur folk förväntar sig att man ska komma ihåg allt, det är ju snart lösenord på toa till och med. 

Så här såg november månads försättsblad ut. December fick ingen, eller har inte fått det än. Tveksamt om det kommer få heller, då tiden går åt till så mycket annat just nu. 

Inga kommentarer: