lördag 29 oktober 2016

Long time no see

Japp... det var ju typ sedan i somras. När trädgården fortfarande var helt uppgrävd...
Eller.. det där var ju en dålig tidsangivelse. Ska vi vara helt ärliga så är väl förändringen på den punkten knappast överväldigande. Vi har visserligen en pool nu och några av hålen är igengrävda men vi har självklart skyndsamt grävt dit nya. Eller.. ja låt oss äga som så att den totala arean av den blottlagda jorden är konstant. Lite som summan av alla laster är kontant.

Men strunt i det nu. Jag har äntligen varit ute och fotat i mina omgivningar och tänkte bjuda på några fina bilder. Vän av ordning undrar förstås om jag inte skapat något, typ med händerna? Självklart har jag det. Jag har scrappat digitalt och jag har börjat med Bullet journalling. Mer om det senare. Nu några bilder.
Inga kommentarer: