torsdag 10 mars 2016

Mitt i naturen

"Vad gör du här, på min väg, du stora svarta med runda ben? Försvinn. Jag går ingenstans."

Morgonen idag bjöd på magisk dimma och solsken när jag körde Isabel till skolan. Jag tog mig tid att köra en extra sväng i jakt efter bra bilder. Tyvärr var jag kanske inte helt på humör för de riktigt bra fotona uteblev. Däremot träffade tre rådjur, en ekorre, två hästar och ett djur som såg ut som en ekorre fast tre gånger så stor. Vi har nu kommit fram till att det kanske kunde vara en mård.

De två nedre bilderna tog jag inte idag utan vid tidigare tillfällen. Den nedre har jag redigerat ganska hårt i Photoshop, både med HDR-filter och även genom att manuellt öka på den blåa himmelen och sammanfoga två bilder. Jag kan tycka att vissa HDR-foton är riktigt snygga men oftast är de mest bara onaturliga. Denna är definitivt det.


Inga kommentarer: