fredag 11 december 2015

Mitt hem i ett magasin!


"Vintage Life Magazine is the Voice of Vintage. A beautiful, glossy, high-end, quality magazine with a dedicated following of vintage lovers, Vintage Life is the world's leading magazine for vintage fashion and lifestyle."

Jag snubblade över den här trevliga tidningen för drygt ett år sedan skulle jag tro. Då råkade jag se att de sökte hem att visa upp under rubriken "My Home". Vid den tidpunkten hade jag, precis som nu, hela huvudet fullt av idéer för vår gamla skola och jag hade väl just genomfört några för jag chansade och skickade iväg några bilder till redaktionen. Jag fick ett snabbt och trevligt svar om att de skulle återkomma. Jag kan inte säga att jag blev besviken, då hade vi inte kommit speciellt långt i vår renovering så vad fanns där egentligen att visa?

Döm om min förvåning när det flera månader senare kom ett mejl från redaktionen där de bad mig skicka bilder för juni-numret. Självklart gjorde jag det. Och svarade på frågorna de ville ha för intervjun, och så tänkte jag att det blir nog inget med detta.

Tiden gick, juni passerade och jag försökte få tag på ett nummer utan att lyckas. Jag lade inte så mycket energi på det hela för jag trodde inte riktigt på att mitt lilla blygsamma hem, eller snarare sommarstuga, skulle få vara med i ett utländskt magasin. Men sådär fram i oktober tog nyfikenheten överhand och jag tog mod och skrev till redaktionen och bad att få ett nummer.

Jag måste medge att vi nog är lite stolta, både jag och gubben... 
Redan nu är det förstås mycket som ändrats i huset. Men det är bara att blunda för det och glädjas åt att de här bilderna fick vara med.