onsdag 21 oktober 2015

This summer
Jag försöker fortfarande komma ikapp med sommarens foton. Det känns inte speciellt betungande i ärlighetens namn. Jag älskar ju som bekant att återuppleva minnena mitt i vintern även om det är ytterst få bilder från i somras som faktiskt påminner mig om värme.

På den övre bilden har jag använt ett kit från The Digital Press, Mommyish, She is Fierce. Det är inte precis min normala stil men ganska roligt att skapa med trots allt.

Den nedre är lite rolig tycker jag. Bilderna på de små svalungarna är inte de bästa för de bästa har jag lyckats försnilla, men de syns tillräckligt för att kvalificera sig in i albumet. Det var en stor händelse för oss att för första gången i våra liv ha egna fågelungar, som bodde i vårt garage. Sedan att de bajsade överallt var en helt annan känsla... Det var otroligt kul att få se dem växa och lämna boet till slut. De små texterna i detta kit passade perfekt.


Inga kommentarer: