torsdag 22 oktober 2015

Of all the strange things..


Hösten är nästan magisk just nu. Det är inte bara träden som skiftar i en kakafoni av färger utan också himmelen på kvällarna. Jag älskar dessa solnedgångar. Och soluppgångarna... Wow... när dimman ligger som ett lätt lock över hamnen. Magiskt!


Som jag berättat blandar jag layouter och pocket scrap-inspirerade layouter i mitt album. Det innebär att kvalitén på mina foton kan växla en del... för att inte tala om motivet. För det är väl bara en PL-are som skulle få för sig att dokumentera sin sophög?

Nu när vi flyttar har jag gått igenom alla mina 20-30 år gamla foton och funderat över vad det är för typ av foton jag är mest nyfiken på. Svaret blir: mig själv. Ja så egotrippad är jag. Jag vill se hur jag såg ut som ung, innan jag hade barn. Skulle jag gå igenom 10 år gamla bilder skulle svaret förmodligen bli Isabel. Jag är också nyfiken på mina vänner och kläder, frisyrer. Jag bläddrar snabbt förbi alla vackra naturfoton jag hade tagit och inte är jag speciellt intresserad av gamla ruiner och stadskärnor vi såg på våra resor. Däremot på alla människor.

Med det som lärdom så skulle jag nog skippat bilderna på soporna men i det här fallet är det en dokumentation av vår flytt. Just nu är det vad som pågår, det är det som påverkar våra liv. Så ja, soporna fick vara med. Men nu har jag det bekräftat som jag egentligen visste redan - jag måste se till att fastna på fler foton själv och ta fler bilder på de människor vi har i vår närhet.


Inga kommentarer: