torsdag 1 oktober 2015

Digital project life


Isabels första riktiga ridlektion och vädret var om än lite småblåsigt så helt perfekt för foton. Jag älskar de vackra solnedgångarna under hösten, det är då de är som vackrast och här hade solen gått ner så pass lågt att vi var inne i den gyllene timmen. När solens strålar inte kommer rakt uppifrån utan bryts på ett nästan magiskt sätt.

På layouten ovan har jag använt ett av de där korten jag ritade i somras när jag satt på balkongen i solskenet. Tanken var å att jag skulle använda dem till mina traditionella PL-sidor men som bekant fastande jag i den digitala världen. Nu gillar jag mina handskrivna rubriker så jag fotade kortet och använde det ändå. Funkar faktiskt utmärkt.Ibland när man har tid över för att scrappa nästan dagsfärska foton. Det är en lite speciell känsla eftersom jag alltid ligger efter, vilket är lätt hänt när man envisas med att skapa i kronologisk ordning. Varför jag envist försöker göra det vet jag inte, det är ju faktiskt varken mer praktiskt eller bättre på något sätt.Jag har oerhört svårt för lila. det är en vacker färg men den känns aldrig riktigt bra när jag skapar med den. Men lite variation skadar kanske inte.

Och apropå Värmland. Som en del av er redan vet så kommer vi, lagom till jul, bli Värmlänningar på riktigt och inte bara på fritiden. Nu stundar en ganska jobbig period. Vi ska inte bara flytta utan också sälja det mesta vi samlat på oss i Södertälje, installera vattentoa i huset och bygga en gästtoa, fixa med mer förvaringsutrymmen, måla om möbler och dessutom göra om det hemska köket. Det är en del att göra och än så länge är vi kanske mest i den handlingsförlamade fasen, även om jag faktiskt redan kört några lass till loppiset.

Med andra ord borde uppdateringarna här i bloggen bli lite glesare i framtiden.

Inga kommentarer: