fredag 4 september 2015

Väggord från Dekorshoppen och en rabattkod!


Kommer ni ihåg att jag skrev om väggorden jag beställde? Jag hade beslutsångest och kunde inte välja så jag tog tre. Nu sitter de alla uppe och det bästa av allt är att om du efter detta inlägg också blir sugen på ett väggord eller två så kan du med koden dekorshoppen20 få 20 procent rabatt på din beställning hos Dekorshoppen.se. Där kan du både hitta de texter jag valde och designa egna texter!

Den här fina texten hamnade direkt i lilla hallen där vi kommer upp för trappan. Jag tycker det blev en perfekt inramning till min favoritbyrå.


I motsats till sambon gillar jag väggtexter. Jag har betydligt svårare för att sätta upp tavlor än för texter. Med andra ord har jag satt upp några och jag måste säga att de här var absolut lättast att få upp på väggen. I motsats till vissa andra så satt de ihop precis så som de ska sitta på väggen så fick man bara översta raden rakt så hamnade alla andra ord där de skulle utan att jag själv fick trixa med det.

Jag trodde inte Isabel skulle vilja ha en text i sitt rum men hon ville absolut ha denna. Den blev riktigt bra över hennes lilla minimyshörna. Hennes rum har förresten amerikanskt tema. Det kunde ni inte ana va? I somras fixade vi lite med nya gardiner och sänghängen. Efter det fick hon ett ryck och städade så fint så jag kunde fota. De bilderna kommer senare."Tystnad är gudomligt". Jag vet inte jag. Personligen älskar jag musik också men inte i sovrummet vid läggdags så klart så denna text hamnade helt naturligt i sovrummet.

1 kommentar:

belty sa...

I motsats till sambon gillar jag väggtexter.