söndag 6 september 2015

Absolut sista digitala layouten! -ish


Jo men jag lovar. Detta blir den sista digitala layouten på länge. Jag säger det till mig själv varje efter varje sida... för det är ju så kul att leka med papper och planera för en vanlig pocket page. Men sedan sitter jag där för jag ska bara... Och när jag gör en sida måste jag ju fylla baksidan på plastfickan med något också.

Här ovan har jag faktiskt använt Becky Higgins Midnight. Men, som jag skrev på min FB-sida, jag är inget stort fan av färdiga PL-kit. Jag får lätta kväljningar för varje litet filler card med frasen "the good life", "the best day" eller ordet "H E L L O"

Kalla mig dum men jag tycker inte de bästa dagarna är så väldigt många och jag förstår ärligt talat inte varför det ska stå "HELLO" på bredvid mina foton på varannan sida. Vad sjutton menas med det??

Så tack, men nej tack, jag avstår gärna från text helt och hållet i så fall.På denna sida har jag mestadels använt ett kit från The Lily pad som heter Shabby Boho. Jag älskar verkligen alla mönstrade papper i det men när det väl kom till kritan hade jag jättesvårt för att få just den här sidan att liksom "poppa". Jag är fortfarande inte nöjd.

1 kommentar:

Annette sa...

Hello! Nej, jag skämtar bara ;) Jättefina layouter. Du sätter din prägel på såväl layouter som heminredning. Och apropå det blå i LO:n här ovanför, så glömde jag skriva att det var väldigt snyggt med de blå detaljerna på det vita skåpet i det senaste inlägget.