onsdag 5 augusti 2015

Vad tycker ni om väggtexter?

Själv kan jag tycka att de är väldigt vackra alternativ till tavlor som är ett helt eget kapitel och i mitt tycke ganska svåra att få riktigt rätt. Väggtexter däremot kan ge vilket rum som helst ett enormt lyft. Läs hela min text om du också gillar väggtexter, för viktig info följer längre ned!

Så med det sagt har jag gått och beställt tre stycken från Dekorshoppen. Inte för att jag egentligen tänkt sätta upp tre utan för att jag helt enkelt inte kunde besluta mig mellan dessa.

Alla tre är från den fina butiken Dekorshoppen som har texter både på svenska och andra språk samt även ett stort utbud av bilder.Man kan även få en egen väggtext. Och det bästa är att varje text kan väljas i ett antal olika färger och storlekar. Toppen för alla som inte har samma beslutsångest som jag då...

Och vet ni vad mer som är helt underbart? Om du gillar väggtexter, och funderar på att köpa en så bör du hålla utkik i denna blogg för snart kommer en fin liten rabattkod att finnas här så att du kan spara en slant, eller göra som jag köpa flera!

Stay tuned alltså!

Inga kommentarer: