måndag 8 juni 2015

Jay! I´m scraping again!


Det är nog ganska exakt ett halvår sedan jag scrappade eller gjorde några PL-uppslag sist. Det sorgligaste är att kameran knappt använts till annat än att fota inredningsbilder. Fast jag vet hur roligt det är att dokumentera vardagen, eller bara utmana mig själv med att fota.

 Det är inte så att jag fått fram papper, sax och klister direkt. Jag kör den fega stilen och gjorde mina sidor helt i datorn. Just nu är det det som inspirerar mest. Fast jag måste erkänna att jag inte är nöjd med en enda av dessa sidor. Det känns lite som om jag tappat min stil.. Jag hittar liksom inte igen till det jag vill skapa. Kanske beror det på att jag faktiskt inte ens tittat på inspirationsbilder under det här halvåret?

 Tur ändå att jag har än så här fantastiskt tokig dotter. Hon om något inspirerar.


Men varför jag inte kan få bra bilder från hennes födelsedagar, det är för mig en outgrundlig gåta.

Inga kommentarer: