torsdag 11 juni 2015

Digital scrapbooking


Min kreativitet avseende scrapbooking är visst som en ketchupflaska just nu. Först kommer det inget under ett halvår och sedan kommer allt på en gång. Tre sidor till hann det bli och nu börjar mina foton ta slut eftersom jag ju inte precis fotat något annat än möbler och inredning under det sista halvåret. Kanske tur att sommaren är här och vi åker till Värmland så får nya foton.

Sidan ovan har jag försökt ge lite PL-stil men jag tycker det är svårt att förstå poängen. Kanske om man har färdiga mallar eller templates att arbeta med, men annars vet jag inte riktigt varför jag skulle binda upp mig till ett givet rutmönster när det fina med digitalt skapande är just att man inte inte behöver stänga in sig inom givna gränser. Men samtidigt gillar jag det lite mer strikta och raka.När jag gjorde den här sidan (ovan), lade jag på en massa dekorationer, flyttade och lade till och till slut tog jag bort nästan allt innan jag blev nöjd. Jag dras mer och mer mot det enkla, några dekorationskluster och tomma ytor, precis som i min heminredning faktiskt.


Jag älskar tapeterna i det här rummet. Det var verkligen ett lyckat val. Jag har tagit en mönsterdel och lagt in som dekoration i den här sidan.

1 kommentar:

filippa sa...

Jag blev så inspirerad av allt fint du gjort i din blogg att jag måste sticka på en gång till second hand och pyssla :D Tack för du väckte min slumrande pysselådra ;)
Ha en bra dag!
/Http://filippovation.com