lördag 23 maj 2015

Nu öppnar jag en shop till!

möbelornament, ornament, furnitureornaments, mouldings, annie sloan, dark wax, upcycled

Om du gillar att måla om gamla möbler och kanske dekorera dem med gammaldagsa ornament... ja då bör du genast studsa vidare till min nya FB-sida. I väntan på en riktig shop är det nämligen där du kommer hitta en himla massa fina ornament.

Adressen är facebook.com/styled.by.moma

möbelornament, ornament, furnitureornaments, mouldings, annie sloan, dark wax, upcycled

Just när man kommer uppför trappan i vårt gamla hus så finns den här dörren som faktiskt saknar dörr. Så fort vi målat färdigt visste jag exakt vad jag ville ha där.


Så här såg den ut  när jag hittade den på loppis för 175 kronor. Jag visste genast att den hade potential. Som väl är var det inte många andra som såg det.

möbelornament, ornament, furnitureornaments, mouldings, annie sloan, dark wax, upcycled

Med en blå nyans som exakt matchar tapeten och en lattefärg på bänken som också är tagen från tapeten så blev skillnaden enorm. Men från det till den här byrån krävdes lite mer. Så som slippapper, Annie Sloan dark wax och lite guldpasta och sist men inte mins. Ornament!

möbelornament, ornament, furnitureornaments, mouldings, annie sloan, dark wax, upcycled

Men ornament är faktiskt inte helt lätt att hitta. Inte i ett stort utbud. Och då får man helt enkelt göra dem själv. Bra kvinna reder sig själv. Och eftersom jag vet att andra också letar efter ornament så tänkte jag att varför inte... kanske jag kan sälja några när jag ändå håller på?

möbelornament, ornament, furnitureornaments, mouldings, annie sloan, dark wax, upcycled


möbelornament, ornament, furnitureornaments, mouldings, annie sloan, dark wax, upcycled

Jag måste erkänna att jag inte är helt säker på handtagen. Kanske jag borde börja sälja sådant med? Så att jag verkligen får det jag vill ha?

Duro gammalsvensk, liljesal

Däremot är jag ganska förtjust i mina tapeter. Visst är de helt underbara?

Glöm nu inte att besöka mig på Facebook för även om du kanske inte behöver ornament så kanske du vill ha en ros eller två?3 kommentarer:

Annette sa...

Vilken underbar tapet och så vacker byrån blev ♥

Christina Berntsson/Flodqvist sa...

Vilken fin tapet, var köper man den? 😃

Unknown sa...

Christina, tapeten är Duro, Gammelsvensk och heter Liljesal. Finns på de flesta ställen som säljer tapeter.