måndag 11 maj 2015

Dagens bild - Spegel spegel på väggen där


Nej, det är länge sedan jag ställde mig frågan om jag är vacker. Jag vet svaret på den allt för väl.
Det här är däremot vackert. Ett set med två borstar, spegel, en liten bricka och två ljusstakar. Kärlek vid första ögonkastet och nu får de pryda det vackra skåpet vi köpte i somras.


Jag känner att jag måste återvända till mitt förra inlägg. Någon kanske tolkade som att jag inte tycker om IKEA? Jag får ofta känslan att man måste ursäkta sig när man handlar på IKEA, som om det på något sätt vore sämre än andra butiker. Jag är faktiskt av rakt motsatt åsikt. Jag älskar IKEA och det finns massor med fördelar att handla möbler där, de största är priset, utbudet och att det går att få varorna för direkt leverans! Hur många möbelvaruhus kan skryta med det? Dessutom är de flesta möbler både snygga och praktiska för att inte tala om att man inte behöver ha så jättedåligt samvete om man efter tre år tröttnar på matbordet och vill byta ut det. Så heja IKEA!

Inga kommentarer: