måndag 20 april 2015

Vill du vinna? Decoupage dream!


Helt otroligt! Nu har du chansen att vinna ALLT DETTA!!!

Jag har äran att få lotta ut alla dessa helt underbara Sagen Vintage servetter från butiken Decoupage Dream! Så om du är minsta sugen på att testa decoupge, eller som jag, redan är biten, så är detta ett enastående tillfälle att få bli ägare till nästan HELA serien från Sagen Vintage, som finns hos Decoupage Dream. Skulle tro att de räcker till för en hel livstid av pysslande, eller hur?
Vinsten innehåller inte julmotiv och kaffeservetter.

Här kommer de enkla reglerna.

1. Dela valfri bild av vinsten (det kommer en till längre ned i detta inlägg.
2. Skriv här och berätta att du delat bilden. Länka direkt till den adress där du delar.

Tävlingens sista dag är den 4 maj (min namnsdag) Därefter lottar vi ut priset bland dem som tagit sig tid att kommentera.

Vill du ha dubbla eller tredubbla chanser att vinna?
Gör då så här.
Gå in på butiken Decoupage Dream och bläddra igenom deras sortiment. Utifrån det kan du gissa hur många av Sagen Vintage servetterna som finns i butiken (dock ej kaffeservetter och julmotiv). Gissar du rätt och skriver det i din kommentar här så får du dubbla biljetter i lotteriet.

Vill du ha ännu fler chanser? Följ mig då på Instagram: moma_se och kommentera även där.

Du kan också lämna kommentar på Facebook, hos butiken: https://www.facebook.com/DecoupageDream vilket naturligtvis genererar ytterligare en lott.För dig som inte kommit igång än kommer lite inspiration. Till det här projektet har jag använt servetter från Green Gate som också finns hos Decoupage Dream och dessutom just nu på rea! Du hittar dem här. Skynda fynda!


Små sill- och syltburkar är perfekta att måla med Annie Sloan chalk paint och dekorera med fina motiv. Det är ett roligt pyssel som blir vackert och som dessutom inte kostar skjortan. De här fina burkarna kan man även ha värmeljus i om man skulle vilja.


På den vänstra burken har jag faktiskt lagt på två lager med servetter, den fina kanten nedtill och så själva blomman.


Jag gjorde matchande bokstäver medan jag var igång. De trärena bokstäverna målade jag vita med Annie Sloan, två lager. sedan torrborstade jag lite grått på och avslutade med ljus och mörk vax. Det sista jag gjorde var att slipa med sandpapper lite för att få den lagom slitna looken.


Här råkade jag slipa bort lite väl mycket av motivet, men det skulle vara slitet.


Jag funderade faktiskt länge på vad jag skulle välja för ord. De vanligaste orden är väl LOVE och HOME, men jag ville ha ett svenskt ord, gärna något som kan bli en "självuppfyllande profetia". Vad är då mer lämpligt än ordet Lycka?


Jag är nog inte helt nöjd med tavellisten än, men jag fortsätter att prova mig fram.

Inga kommentarer: