tisdag 7 april 2015

Dagens bild - vår!


Vi var på Mio för ett tag sedan. Egentligen skulle vi liksom bara passera genom butiken för att kunna lämna av två barn på biografen innanför.

Men varför hålla sig till en plan när man kan avvika, liksom?
Och varför ha en budget när man ändå inte kan hålla den... liksom?

Mio är en kedja jag har lite blandade känslor för. De har fina saker, vackra möbler men dels till ganska högt pris och med en kvalitet som inte är bättre än IKEA och dels... Ja alltså...

Om jag beställer en soffa nu kan jag med lite tur få hela soffan, alla delar passande ihop med varandra, till jul?!?!? Typ.

Jag har aldrig riktigt förstått sex månaders, eller ens sex veckors, leveranstid som ett bra säljargument, snarare som ett avskräckande sådant. Om jag har beslutat mig för att köpa en soffa, då vill jag ha den helst här och nu, klockan 21:00 på måndag kväll. Annars kan jag ju faktiskt helt på egen hand beställa den via E-bay eller Aliexpress.

Men hur det än är med leveranstid så har de vackra dekorationer, speglar, lampor och annat smått och gott. Förrförra helgens "vi ska bara gå igenom butiken" resulterade i att jag blev några hundralappar fattigare, även om jag i ärlighetens namn, med lätthet, hade kunnat bli många fler hundralappar fattigare, och då tittade jag inte ens på lamporna som alltid brukar vara bland de dyrare. Den här lilla fågeln är en av de två sakerna jag köpte och visst passar den alldeles perfekt till dagens ord: Vår! 


Inga kommentarer: