fredag 20 mars 2015

Dagens bild - pic of the day


Igår blev det ingen bild. Vi arrangerade en heldagskonferens på jobbet och jag åkte hemifrån klockan 6 och var hemma igen klockan 22. Inte en sekund ledigt dessemellan. Det blev en lång men givande dag och allt klaffade perfekt. Talarna levererade, maten var god, lokalerna trevliga och tekniken fungerade. Kändes jätteskönt att lägga sig efter en sådan dag.

Bilden är tagen i förra veckan när jag unnade mig en bukett ranunkler. När jag ser på de blommorna blir jag helt förundrad över hur magiskt, perfekt och helt vidunderligt intrikat naturen kan vara. Jag förstår att människor tror på något övernaturligt, för vem, vilken människa skulle kunna uppfinna något som ens avlägset är så perfekt och invecklat som en ranunkel. Jag kan varmt rekommendera alla att köpa en bukett, sätta sig ner och bara iaktta dess fulländade perfektion, de tillsynes oändliga lagren av tunnaste och sköraste kronblad man kan tänka sig, perfekt veckade och rundade för att passa blomman.

Denna bild är tagen med min Sony Xperia Z3. Redigerad med Instagram.

Inga kommentarer: