tisdag 10 februari 2015

Mer digitalt


När man väl börjar med något är det liksom svårt att sluta. Jag slängde ihop 3 layouter till den där helgen när skrivarfärgen tog slut. Nu har min beställning med färger kommit men tror ni jag hunnit/fått tummen ur att skriva ut något?

Nej, det tror inte jag heller faktiskt. Å andra sidan har vi varit i stugan hela helgen och på vardagarna blir det inte så mycket pysslat. Min energi går åt till att ta mig fram och tillbaka till jobbet, jobba, komma hem och vara lite social med familjen. Sedan är det liksom slut på dagen.


Ibland... ganska ofta undrar jag faktiskt vad vitsen är med att leva på det viset, bara stressa till jobbet, stressa hem och varken hinna eller orka annat. Nej, livet skulle vara mer som den här layouten, fylld av värme, vänner och frivilligt pyssel.


Inga kommentarer: