torsdag 25 september 2014

Vintage living - en skylt


En gammal skola en egen grafisk profil. Eller hur? Eller är jag lite skadad av mitt yrke nu kanske?

Gubben frågade vad jag skulle ha den till när jag visade honom igår, i total avsaknad av allt vad fantasi heter. Men tänk bara möjligheterna! Den kan sitta på brevlådan, den kan göras som en skylt i svart smide som står vid vägen, där behöver vi verkligen en skylt för trots att huset syns från vägen så är det ingen som hittar dit. Den kan tryckas på brevpapper... för självklart ska skolan ha sitt eget brevpapper. Typ-ish...

Men framför allt är planen att den ska målas på soffbordet.
Äh, va? Tänker du säkert, men jag tror faktiskt att det kommer att bli fint. Vi får väl se vem som har rätt. Jag säger det inte med tonen "jag vet att jag har rätt" utan "jag vet att jag kan ha fel". Tyvärr är det ju så att nästan inget av det jag föreställer mig blir precis som jag föreställt mig när jag är färdig, så det är inte alls säkert att bordet blir bra. Men det fina är att det i så fall faktiskt går att måla över.

Inga kommentarer: