söndag 28 september 2014

Vintage freebie and a Project Life pageIbland får jag för mig saker. Tja... kanske inte ibland heller utan ganska ofta. Det blir nästan som en fix idé. 

Denna gång fick jag för mig att jag ville göra ett eget litet minikit med kort till Project life. Det är ju inte precis så att inte marknaden är fullständigt nedlusad med PL-produkter. Och det är ju inte precis så att jag inte har en del jag redan köpt på mig.. för att inte tala om alla andra scrapprodukter jag redan har sedan tio år tillbaka... nej. Precis. Inte alls. 

Jag behöver ju något eget. Personligt. Hemmagjort.

Och när jag väl börjat kunde jag helt enkelt inte sluta så det blev några till.

Längst ned hittar du länken till freebien. 


Fast jag måste erkänna att det inte är utan att jag var lite stolt när jag skrev ut allt. Och eftersom jag nu för omväxlings skull gjort dekorationer som jag själv ville använda gick det väldigt snabbt att göra en sida med dem. 


Jag har använt gamla tecknade bilder jag laddat ned för flera år sedan från underbara The Graphics Fairy och kombinerat med egen design på texter och bakgrund. Och får jag nu välja själv så blir det mycket prickar, turkost och rosa. Jag tänker inte ens ursäkta mig för det.


Jag har tittat på massor med vintage grafik för att få en känsla av hur mina texter ska se ut. En del blev mer lyckade än andra. Just den här kanske inte är mest klockren. Det lilla krypet kommer också från The Graphics Fairy.

Den underbara magnoliabilden fick vara med både som dekoration och som prydnad på några av korten jag gjorde. Den är så vacker i färgerna och lätt att frilägga. Här har jag klippt ut de egna dekorationerna och satt ihop dem.


Vill du också ha det här minikitet?
Gå in på min fb-sida, gilla den och ladda ner filerna. 

Inga kommentarer: