måndag 25 augusti 2014

Project Life - Teresa Collins and Simple Stories


Simple Stories, Teresa Colins, Avery Elle, Project life

Och nu blir det reklam... äh, nä jag menar förstås Project life. Tvära kast bland ämnena i denna blogg men om man tittar riktigt noga så kan man nog skönja en röd tråd genom inläggen. Just nu tar jag hand om sommarens guldkorn, både i form av foton, hemmafix och Project Life.

Jag vet inte om ni förstått det, eller om jag nämnt det men jag älskar verkligen Simple Stories, speciellt den här serien som heter Vintage Bliss. Jag har den som 6x6 paper pad. Här har jag lyckats kombinera den med ett enda papper papper från Teresa Collins. Lyckas ni gissa vilket det är?

Simple Stories, Teresa Colins, Avery Elle, Project life

Jag vet inte riktigt hur detta med PL funkar för er som dekorerar era sidor mycket. Personligen började jag scrappa för tio år sedan och har alltså samlat på mig ganska många dekorationer. Dessutom har jag en tvärfull EU-pärm där jag samlat alla dekorationer jag köpt enkom för mina PL-sidor. Och ändå är det ALDRIG någonsin en enda dekoration passar till just den sida jag håller på med. Så är det väl förstås inte för er?

Nej, jag tänkte väl det.

Simple Stories, Teresa Colins, Avery Elle, Project life

Om ingen dekoration passar så får man faktiskt göra sina egna dekorationer. Här har jag använt dies från Avery Elle; Simply Tags och Chevron Border. Dessutom har jag gjort vad jag älskar - använt mönsterpappret som dekoration.

Simple Stories, Teresa Colins, Avery Elle, Project life

De söta fjärilarna i pappret från Simple Stories passade perfekt på detta uppslag tyckte jag.

Simple Stories, Teresa Colins, Avery Elle, Project life
Jag kan avslöja en hemlis. Detta var det sista kortet jag gjorde till det här uppslaget och när jag kom på hur jag skulle dekorera den fnissade jag lite högt för jag blev lite smått kär i det enkla. Isabel satt bredvid, tittade på mig förvånat och sa "Mamma, du fnittrar".

Ja... faktiskt blir jag lycklig av att skapa, speciellt när jag någon enstaka gång blir nöjd med resultatet.

Simple Stories, Teresa Colins, Avery Elle, Project life

Fotona på detta uppslag är tagna på Mangenbaden, en av sommarens favoritbadplatser. När man tittar bort utmed den långa, tillsynes öde sandstranden, tänker jag i alla fall på Robinson.

Jag tycker om att fotona är så lika i färgen, dessutom håller sidan ihop så bra med de vita textrutorna och rubrikerna som alla har samma stil.

Simple Stories, Teresa Colins, Avery Elle, Project life


1 kommentar:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Så så snyggt! Bara bilderna är ju ljuvliga.. Men stilrent o snyggt. Känner så igen mig när det gäller det där med dekorationerna.. Vill dekorera mycket emellanåt men lyckas inte ändå. Tack för inspirationen. Kram Pillan