tisdag 15 juli 2014

Project Life - Simple Stories


Det blev en skolavslutning som bjöd på solsken och stor förväntan. Min  lilla tjej blir stor och börjar mellanstadiet till hösten!

Här har jag skrivit ut min berättelse på ett av fotona som jag tog och som jag sedan tonat ut lite för att texten ska bli läsbar. Övriga papper är från ett 6x6 häfte från Simple Stories, Vintage Bliss.


Jag älskar kanske inte själva klippandet men det blir väldigt vackert när man klipper ut mönstret ur ett ark.


Mer utklippning. Här har jag inte haft lika stor tålamod som jag brukar ha som ni kanske ser. Får skämmas lite.2 kommentarer:

pysselpetra sa...

elegant med fina detaljer. Grattis till husköpet(?!)
Petra

Unknown sa...

Hej,

Malin heter jag och är sajtvärd för sajten Scrapbooking i Fokus. Jag tänkte skriva en artikel om Project Life och undrar om jag skulle kunna få låna någon bild av dig då du håller på mycket med det? Självklart kommer jag då att meddela att det är din bild och en länk till din blogg :)

Kontakta mig gärna på malineriksson14@gmail.com

//Malin
http://scrapbooking.ifokus.se