söndag 11 maj 2014

Sommaridyll till salu!

Vår lilla stuga har varit vår sedan 2007 om jag inte kommer ihåg fel. Vi har njutit av många somrar här med både regn, sol, värme och kyla. Med Örebro bara några kilometer längre bort, sjöar och till och med skidåkning inom en halvtimmes biltur, har det varit det perfekta lantstället. Dessutom ligger stugan i ett trevligt stugområde, mitt i Karlslundsskogen med bästa löpspåren precis utanför dörren!

Nu har vi dock beslutat att sälja denna idyll och njuta av det som just nu lockar mer - vår husvagn.


I stugan finns två stora fina rum, varav det ena helt nyrenoverat i gammaldags stil med nytt golv. En stor inglasad veranda/altan gör det möjligt att sitta ute till sent på kvällarna och erbjuder skydd regniga dagar. Stugan är välisolerad vilket håller både värme och kyla ute och gör så att du har glädje av sommaridyllen hela året.

Detta är det inre rummet, med söta tapeter i blått och fint golv ända ned till grunden. 

Här är det förberett för en riktig öppen spis, med vägg och golv som tål värme och skorstenshål givetvis. Idag eldar vi med gasol vilket funkar fint och räcker till att värma båda rummen. Stöket till höger hör till vinterförvaringen som ännu inte städats bort. 

Sängen går att dra ut och ger två sovplatser. Vi planerar inte att ta med den, eller det fina vitrinskåpet som är målat i shabby chic-stil. 

Köksbordet rymmer många och det gör även rummet, om det skulle vara kallt ute på altanen. 
Här är en panoramabild som ger en god överblick över hela rummet. 

Panoramabild över det yttre rummet. Här finns en säng och på motsatt sida plats för kök. Det enda som saknas är skåpet men gasolspis finns. Även här står vinterförvaringen kvar, det ska naturligtvis städas bort. 
Med ingång från altanen finns en nybyggd dusch och plats för toalett. Vatten är draget.

Vi använder en campingtoalett som fyller våra behov. Det går naturligtvis att installera en annan typ av toalett, men vill man hellre gå till den gemensamma ligger den bara nedför backen. 

Tomten är stor och har plats för både studsmatta och gräslekar. Här finns ett välutrustat redskapsskjul om 10 kvm samt vedförvaring under tak. Runt hörnet hittar du en jordkällare som om våren är klädd i ett hav av vita anemoner. Bredvid står den sötaste lekstugan i hela Gäddesta! Eller varför inte nyttja den till nattgäster?
I somras byggde vi en utedusch som vi använder flitigt under varma dagar. Just nu står den intill uppställningsplatsen för vår husvagn. Uppställningsplatsen kan man enkelt göra om till ett trädäck om man inte vill ha den och duschen kan flyttas till annan plats. 

Här ser du en bild över altanen. Till vänster är dörren till duschrummet. Diskställ och utemöbler flyttas ut till sommaren för att lämna plats för annat.


Gäddesta friluftsområde är Securitasövervakat. Ett stenkast från stugan finns gemensam toalett. Sommarvatten finns och föreningen anordnar regelbundet fester och midsommarfirande vid dansbanan.

Arrendet inklusive föreningsavgift är 3000 kr/år.

Välkommen att titta på stugan!Inga kommentarer: