tisdag 6 maj 2014

Project Life - Torö


Vad gjorde vi som scrappar innan Pinterest? Det är en fantastiskt källa till inspiration. Konsten är sedan att ta godbitarna och skapa sig en egen stil. Det är fortfarande det jag arbetar på. Den här gången vet jag faktiskt exakt vem jag inspirerats av. Ni hittar henne här: http://www.scrappadingue.net.

Nu vill jag absolut inte vara förmäten nog och påstå att min PL-sida liknar hennes. Hon har en alldeles egen, helt fantastisk stil som jag varken vill eller kan efterapa, men jag har tagit några av hennes russin och försökt göra dem till min egen tillsammans med min egen stil. Att låta foton och dekorationer löpa över fickgränserna har jag alltid gillat det ger en större frihet att skapa en egen layout.Jag har redigerat fotona i Photoshop. De övre och nedre har jag arbetat med som en enda bild och beskurit till rätt storlek innan jag skrev ut dem. Jag har lagt på digitala element så som färgstänk och penseldrag och jag har även testat dekorationerna innan utskrift. Fotona har fått ett Nik filter för att få den milda rosa tonen och jag har även suddat ut kanterna så att de sakta övergår i vitt.


Alla dekorationer är digitala element som jag skrivit ut på Canons Matte Photo Paper. Alla utom vimpeln i bakgrunden på den övre bilden som är ett klistermärke.


Inga kommentarer: