fredag 9 maj 2014

Project life - mormor och morfar


Sidan jag visade i mitt tidigare inlägg har nu fått sällskap av en vänstersida. I det här fallet blev det några bilder från början av veckan (med Allis) och så ett antal från torsdag och fredag då mina föräldrar var här. Så med andra ord är detta ett uppslag med de viktigaste händelserna från veckan. Jag kommer aldrig att ta kort bara för att jag måste, det här är alternativet jag har valt.

Jag har även på denna sida använt samma redigering av fotona, liksom liknande dekorationer och färger så att hela uppslaget hålls ihop på ett för mig bra sätt. På det här viset blir det inte för rörigt i min smak trots att det är så många små fickor på denna sida.


Också här har jag skrivit ut en del digitala dekorationer men jag har även kompletterat med papper från ett pappersblock av MME. Dessutom har jag letat i burken med mina äldsta Prima-blommor. Den som spar hon har!


Ännu fler digitala element som skrivits ut. Den lilla blomman pysslade jag och Isabel ihop ett helt gäng av igår kväll. den är gjord av Cernitlera, en idé som en av tjejerna i den förträffliga FB-gruppen Project Life Sweden tipsade om. Här har jag använt lite chalk på kanterna för att få lite liv i blomman.

Cernitlera säljs i hobbybutiker så som till exempel Slöjddetaljer och Panduro. En yttepytteliten förpackning kostar 27 kronor. Ska man ha flera färger är det ingen billig sysselsättning men både jag och Isabel gjorde ett antal dekorationer och vi har kanske sammanlagt använt en halv förpackning till allt detta och lite till.

Ett tips är att kavla ut leran mellan bakplåtspapper och sticka ut med kakmått. Flytta sedan inte på utstuckna formerna utan lägg bakplåtspappret på plåten som det är. Baka ut i ca 10 minuter i 130 grader.

Inga kommentarer: