torsdag 29 maj 2014

Project Life - Miss cupcake


Det är ganska fantastisk med en ledig dag mitt i veckan så här. Jag har nyttjat den väl måste jag säga. Jag har hunnit baka, lägga in nya stämplar i shopen och dessutom skapa två nya PL-sidor. Okej.. jag ska erkänna, jag började redigera fotona redan igår och det är kanske just det som tar längst tid nu men ändå. Jag är ganska stolt över mig själv.

Den övre sidan är ganska enkel till sitt upplägg. Vita cs har fått bilda bakgrund till de fickor som inte fyllts med foton. Jag har klippt isär en större ros och häftat fast den och så några tänkvärda ord som tröst för att Peggy nu bara är ett minne blott. Vecka 21 var en händelserik vecka men jag tycker jag fick med det mesta i texten överst och behövde därför inte komplettera.


Även på den här sidan har jag låtit fotot flytta över gränserna och jag är ganska nöjd med det faktiskt. Denna sidan handlar inte egentligen om veckan utan om en enda händelse, att jag vann en deltävling i tävlingen Miss Cupcake. Eftersom jag till och med hade glömt bort att jag deltagit i temat var det en stor händelse för mig.

Jag lämnade medvetet plats för lite dekorationer på det översta vänstra fotot när jag planerade sidan, men mer planering än så hade jag inte. Ja bortsett från färgerna. Jag valde att balansera det stora turkosa i mitten upptill med ett litet kluster av dekorationer nertill höger där huvudfärgen är turkost.

Det två korten i mitten respektive nederst till vänster hade fina dekorationer på sig i mönstret. Jag kompletterade med några halvpärlor, en blomma och en pil som tar upp det gula i fotona. Pappret är från MME.Inga kommentarer: