tisdag 22 april 2014

Man kan inte alltid lyckas


Nej, ingen är perfekt... Speciellt inte denna stackars misslyckade påskäggstårta.

Jag förstår inte riktigt varför jag plötsligt fick för mig att göra en fyrkantig tårat. Och varför jag trodde att jag skulle kunna spackla den rak med frosting som nästan var lika rinnande som själva karamellkrämen. Och varför trodde jag i min enfald att krämen bara liksom skulle rinna över kanterna sådär perfekt som den gör på alla andra tårtor jag sett. Och varför skulle jag hitta alla mina washitape och kunna göra en vimpel när jag inte sett dem på ett halvår minst?

Jag kan faktiskt inte svaret på alla dessa frågor. Jag vet faktiskt inte ens varför jag bryr mig om att blogga denna hemska sak... Kanske mest för att toppa en urusel dag med en ännu uslare tårta.

Det enda positiva jag kan säga är att jag tyckte att innehållet var gott. En fluffig, god morotskaka, frosting på Philadelphia smaksatt med citron och ganasch gjord på grädde och Werthes Original.


2 kommentarer:

Mamma Anka sa...

Men blommorna blev ju vackra i alla fall! :)
Jag tycker tårtan ser läcker ut, coolt med lite struktur på sidorna och inte så där slätstruken som det brukar vara på täckta tårtor. :)//Annika

Wildärtan sa...

Oj så gott, morotskaka är ju bland det absolut godaste som finns. Och du - så hemsk är den inte! Jag vet att du gör en del finare, men den är helt ok!