söndag 9 mars 2014

Project Life digitalat och i papper

Detta är en digital sida som du ser, jag har använt lite blandning av material, bland annat från Becky Higgins. 

Mitt skapande när det gäller project life har legat lite stilla den sista tiden. Det är inte så att jag inte känner mig inspirerad eller har lust... det är bara att det liksom aldrig riktigt kommer till kritan att jag faktiskt gör annat än tänker på att skapa. Kanske är det vårtröttheten som drabbat mig eller bara ren lättja.

Sidorna nedan gjorde jag för några veckor sedan då Catharina och jag var hos Lilo och pysslade en hel dag. jag fick ihop två uppslag men sedan glömde jag att fota dem.


Den vänstra sidan är min första sida jag använt riktigt Pl-material till. Jag vet inte om jag tycker det är så lyckat med tanke på A4-formatet och att formen på plastfickorna är så begränsade. Till höger är en "riktig" scrapsida som jag gjorde för ett bra tag sedan och som du säkert redan sett. 

Här har jag också använt PL-material men även kompletterat med lite urklipp från campingens reklamfolder. 

Den vänstra sidan är skapad med material från Nikki Sivils. My lil monsters är perfekt till mina små monster. Jag tycker det är trevligt att ge uppslagen lite variation, i det här fallet är det en sida med fyra foton, utan dekoration. 

Inga kommentarer: