torsdag 13 februari 2014

PL på svenska


Jag vet inte om det är en trend, eller om det bara är jag, men det tycks mig som fler och fler ger upp detta med att scrappa och går över till att nästan endast göra PL-sidor. Efterfrågan på svenska produkter, eller snarare produkter över huvud taget verkar vara omättlig. 

Här kommer lite bilder på de senaste produkterna hos Momas. Tanken är att du ska kunna använda dessa små ord som helt vanliga digitala stämplar, skriva ut i den storlek du själv, så många du vill på samma ark och stansa eller klippa ut på valfritt sätt för att använda på dina alster. Eller så kan du helt enkelt skriva ut hela arket på ett lite kraftigare A4-papper utan att redigera dem alls, skära utskriften i storleken 10,2x7,4 cm, standard för de mindre PL-korten, runda av hörnen och använda dem direkt i dina PL-album. Ett ytterligare annat alternativ är att dekorera korten.  


Så här ser arken ut när du skrivit ut dem. Stämplarna ligger ganska glest så du skulle kunna använda dies för att skära ut dem som dekoration på kort.


Här har jag skurit ut dem i PL-storlek.


Självklart vill jag ha mina PL-kort dekorerade med något prickigt. Min tanke är att göra ett "grundutförande" på dem och sedan dekorera med just den färg som matchar uppslaget.


Här har några av dem fått lite washitejp på sig. Andra är helt "naturella" men med hörnen avrundade.

Det finns nu fyra set i butiken, snart kommer flera.


2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Jättefina och användbara! Missade tyvärr erbjudandet med Paypal (jag som nyligen hade installerat Paypal...) fi helgen som gick. Men jag har INTE gett upp scrapbooking... Gör ju lite kort emellanåt också! Ombyte förnöjer.

Kram på dig,

Charlotta

Gunilla/Nilla sa...

SUPERSnygga! Gillar det svartvita.