lördag 11 januari 2014

PL digitalt - Från Kyrketorp till Skara Sommarland


Jag vet inte riktigt hur det gick till men plötsligt är jag helt fast i digital "Projekt Life" (PL). Ja de som verkligen håller på med Pl kanske menar att detta inte alls är PL, jag har nog bara tagit idén med själva layoutupplägget, lånat delar av stilen, att lägga mindre tid på dekorerande och mer på att skriva, och gjort min egen version. Utan att följa några "regler" eller ha några krav på mig. Det viktiga är att jag sparar minnena och att jag har roligt medan jag gör det. Och just nu har jag verkligen roligt med detta!
Jag började med PL redan i somras men tyvärr har det i princip inte hänt något under hela hösten. Så nu gäller det att komma ikapp med semesterfotona. Här har vi väl kommit halvvägs genom vår "lilla" road trip över halva Sverige.

Skara Sommarland när det är som bäst. Tidigt en varm sommarmorgon. Åkattraktionen heter Newton.
Skara Sommarland delar föredömligt med sig av en högupplöst logga som jag använt på denna bild.

Jag har använt digitala papper och dekorationer från Becky Higgins Cherry Edition. Bakgrundspappren är dock från andra kit som jag förändrat färgen på. 

Jag kan varmt rekommendera er att ta fram era sommarbilder en dag som denna. Jag vet inte hur mycket jag har lett och skrattat åt dessa bilder. Ser ni hennes min? Våra miner?

Nackdelen är förstås att detta riskerar att bli dyrt. Väldigt dyrt, det är mycket nära att jag klickar hem en resa till en varmare plats på stående, nå ja sittande, fot.


Inga kommentarer: