lördag 25 januari 2014

Längtar till sommaren - Vita Sandar


Idag har jag varit och pysslat med riktiga pappersfoton, dekorationer och papper. Det blev tre sidor till mitt album i PL-format. När jag kom hem blev det också denna snabba digitala sida. När jag jämför de två sätten att skapa med foton så är det helt klart att jag just nu har hjärtat i det digitala.Jag älskar fördelarna med digitalt format, att kunna göra mina foton exakt så stora som jag vill, att lägga på filter, text och till och med dekorationer precis vart som helst utan att vara bunden till ett i förväg inrutat system är för mig perfekt.

Jag börjar hitta min stil i den digitala PL-världen. Jag tror att detta är vad som blir digital PL för mig:

  • Lägga tiden på fotona, inte på layouten i första hand
  • Återanvända samma stil på foton, dvs vita ramar med samma skugga.
  • Arbeta med material från samma digitala kit för att minimera tidsåtgång.
  • Återanvända de templates jag gjort. 
  • Jag börjar varje sida med förutsättningen att det inte ska ta för lång tid. 

Inga kommentarer: