lördag 18 januari 2014

Det finns fortfarande chans att vinna!


för en månad sedan postade jag ett inlägg och lottade ut utstickarna ovan och ett antal digitala stämpelset med motivet Dogwood and Roses som du hittar hos Momas Lil´shop of stamps.

Jag har absollut inte glömt bort att lotta ut dem men jag tänkte ge er alla chansen att vinna dem en vecka till. Nästa söndag, den 26 januari lottar jag ut dem. Hur du gör för att vinna ser du nedan.  1. Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vad du skulle vilja vinna, stämpel, utstickare eller båda.
  2. Berätta om du följer min blogg eller någon av mina Facebooksidor: https://www.facebook.com/sweeterwithsugar eller https://www.facebook.com/Momaslilshop. För varje sida du följer får du en extra vinstchans.
    Naturligtvis är det inget som hindrar att du börjar följa nu för att få din extra vinstchans. 
  3. Dela detta inlägg, antingen via din egen blogg eller via FB. Du gör det genom att länka hit och i din kommentar nämna att du gör det.
Steg 1 och steg 3 är obligatoriska för att delta i utlottningen. 

1 kommentar:

Erica sa...

Tävlingen verkar vara över,så synd att jag inte såg den tidigare:
för sånna hade jag velat ha!!
Men jag ska iaf tipsa om din blogg i min blogg ericasmeny.blogg.se
Kram//Erica