måndag 11 november 2013

Ett litet lila paket...


Vi firade fas dag i helgen, precis som alla andra. Min egen far bor allt för långt bort, så han fick nöja sig med ett kort men mitt barns far uppvaktades både med presenter och tårta i form av en  present. I alla fall var det det som var tanken. Jag kan inte påstå att jag tycker att jag lyckades speciellt väl, men nu har jag testat detta och gjort det med min egen twist - vilket naturligtvis innebär blommor.


Far i huset är svag för sockerkaka och marsansås. Det ska vara enkelt med andra ord. Men han hade också önskat sig en tårta med bilar i.Jag vet inte riktigt om han sa det där på skoj, men bilar i tårtan fick han. Ahlgrens bilar närmare bestämt.

Glöm inte att rösta på mig!!

Jag är finalist i fototävlingen som arrangeras av Hela Sverige bakar. Om du gillar min bild så vore jag tacksam för din röst! Hoppas du vill hjälpa mig att vinna. Röstar gör du här:

The pic above is one of the finalist in the photo competition Hela Sverige Bakar. If you like the photo, I would be happy for your vote. Here is the competition.

4 kommentarer:

Caroline Dourén sa...

Jättefin tårta!! Klart han måste blivit jätteglad för den :D. Och väldigt fin blogg du har!!

Varma hälsningar/ Caroline

Anna Ekman sa...

Vilken rolig överraskning. Jag hade inte förväntat mug bilar i en tårta. Den blev förresten galet läcker.

Stephi sa...

du är helt fantastisk! Du är så duktig på allt.Stor kram från mig:-)

Marita Johansson sa...

Vilken häftig fyllning och en jättefin tårta