söndag 27 oktober 2013

Allis Bengalis Bengalkatt


Allis uppfödare, Sara, bad att få låna några bilder på Allis som vuxen. Jag insåg att det faktiskt är ganska länge sedan jag fotat henne ordentligt och kattskrället växer ju fortfarande. Även om hon nu kanske ska vara fullvuxen. Så, det var bara att ta fram kameran och försöka jaga Allis med den, något som tycks få henne att gömma sig nästan lika snabbt som snabeldraken, som hon fortfarande inte är kompis med. Men med jag tror faktiskt vi lyckades överlista henne så här är några bilder, och om de här är de bästa så kan ni kanske ana hur de andra 200 ser ut...

Allis älskar att hoppa höjdhopp i sängen. Hon lockar och pockar och försöker få oss att vifta med något så fort vi går förbi sovrummet. Utanför bild står husse med den nya leksaken.

Här har hon fått tag på den. Hon håller fast den så vi inte kan ta den. I tre sekunder . Sedan är leken i full gång igen.

Allis älskar att leka kurragömma med oss. Vi ska gömma oss och hon kommer rusande fram för att visa att hon minsann är smartare än så. Det är oftast just här, i denna pose som leken startar. Snart kommer hon rusande efter oss. 

Hennes vackra prickar. Passar perfekt in i vårt prickiga hem. Synd de inte är mer rödvita. 

Här på övervåningen är vi ofta och hon ligger gärna på soffans kuddar. Ibland somnar hon en underlig ställning med huvudet hängande nedåt. 

Här myser hon på armstödet. Konstigt nog lockas hon aldrig till solen eller där det är varmt, hon verkar varken frysa eller vara varm. 

2 kommentarer:

Sara sa...

Jättefina bilder!
Tänk att Allis har gått från en liten tanig hona till en hona modell stor. Hade jag aldrig kunnat gissa. Hon är en vacker bengaltjej! :)

pysselpetra sa...

de är alla vackra bilder {säkert tagna i RAW ;)} men den sista är alldeles amazing