måndag 9 september 2013

Ful eller fin?


Jag hade en föreställning om hur denna tårta skulle se ut. Tror ni att den ens kom i närheten?

Nej just det. Inte ens i närheten av samma universum. Min tårta skulle vara perfekt. Rak. Framför allt rak.

Den här tårtan är... ja faktiskt allt annat än rak. Fast idén var väl kanske inte så tokig, och blommorna var väl ganska trevliga. Och själva överdelen, den som innehåller en chokladtårtbotten, chokladmousse och hallon, den var väldigt god. Försvinnande god.


Dessutom var tårtan väldigt rolig att fotografera. Men också ganska svår, för den blåa färgen blev liksom ilsket blå istället för babyblå.


Men som sagt. Den är allt annat än rak, och proffsig. Den är faktiskt ganska ful och sned och vind. Men lite rolig. Så jag bjuder på den, medan jag försöker hitta plats för verktygen jag idag inhandlat för att kunna göra en rak tårta. Kan ni gissa var jag köpte verktygen?Inga kommentarer: