fredag 16 augusti 2013

Vallmo med Spellbinders


En av mina egna favoritblommor är vallmo. Det finns inget vackrare än ett vetefält med röda vallmon bland de gula axen. Eller som i trädgården i vår stuga, mot en bakgrund av blåa irisar. Tyvärr växer de inte vilt där jag bor men de finns längre söder ut.

Jag vet faktiskt inte hur många timmar och försök jag gjorde med att rita av dessa blommor, för trots sin enkla "konstruktion" är de på något sätt så skira och fulla av liv att det är svårt att rita av dem. Att sedan färglägga dem är däremot så mycket roligare. Stämpeln hittar du självklart i shopen hos Momas eller hos Whimsy Stamps.

Här har jag använt Tim Holtz Distress Markers i färgerna Barn Door och Fried Brick för det röda och Peeled Paint och Forest Moss till det gröna. Sedan har jag klippt ut motivet och satt fast både det och de vackra die cutsen med 3D-kuddar. Den vita bakgrunden är utstansad med Spellbinders Die Radiant Rectangles. Jag älskar verkligen de här diesen, man får så många olika alternativ i samma paket.


Spellbinders, Momas Lil Shop
Här syns ur tredimensionell kortet faktiskt blev. 

2 kommentarer:

Malin E sa...

superfint kort och vilket jobb du lagt ner på det!!
Kram MAlin

Marita Johansson sa...

Woow görfint