söndag 25 augusti 2013

Mer från Momas med Spellbinders


Dogwood and roses är nog en av mina favoritmotiv från Momas just nu, i alla fall den här kvisten med dogwood. När man använder Google för att översätta vad dogwood är för ett träd får man till svar att det är hundkex. Jag väljer att inte tro det för även om jag aldrig haft glädjen att se ett dogwoodträd i full blom är jag helt övertygad om att det inte har den minsta likhet med hundkäx som i och för sig också kan vara vackert.

Spellbinders nya vackra dies är jag också lite förälskad i. De kommer i set och med ett enda klarar man att skapa ett helt kort. Till just det här har jag dock använt flera dies.

När jag skär ut de riktigt detaljrika diesen använder jag en bit bakplåtspapper och lägger mellan pappret och själva stansen. På det viset är det aldrig några problem att lossa det utstansade från stansen och jag får dessutom en extra diecut i själva bakplåtspappret. Det är det jag använt som bakgrund på det här kortet.

1 kommentar:

Cath. sa...

Åh ett så vackert kort! Du är så otroligt bra på det! Kram!