onsdag 24 juli 2013

Victoriadagen på Solliden

Kronprinsessan Victoria med Estelle

viv ar på Öland när Kronprinsessan Victoria fyllde år och naturligtvis passade vi på att gratulera henne. Inte för att jag är en av de största rojalisterna här i Sverige men för att det var en kul grej. Faktiskt har jag blivit mer och mer tveksam till att ha ett kungahus och tycker att hela tanken är ganska barock, men icke desto mindre måste även jag tillstå att det finns få personer i vårt avlånga land som ger så mycket goodwill och bra reklam som kungahuset gör. Tyvärr har vi just inte så många andra stora varumärken längre att skryta över direkt.

Vi var ute i god tid, mycket god tid om jag ska vara helt ärligt. Ändå hamnade vi på något sätt alldeles för långt bak i folksamlingen för att få någon närmare kontakt med prinsessan och jag fick vara tacksam för mitt gamla teleobjektiv som inte alls tog så fina bilder som jag hade önskat. Isabel var däremot en smula besviken och framför allt irriterad över att ha fått vänta och ha tråkigt så länge som hon fått göra den här dagen.

Kronprinsessan Victoria med Estelle och prins Daniel


Kronprinsessan Victoria med Estelle och prins Daniel

Kronprinsessan Victoria med Estelle och prins Daniel

Kronprinsessan Victoria med Estelle och prins Daniel


För oss är det förstås denna som är den riktiga prinsessan, och som det hände sig så har hon numera till och med intyg på det!

Kung Karl Gustaf
Kungen hade fortfarande inte tröttnat på att dra samma ramsa som alla de andra åren. 

Drottning Silvia
Mark Levengood
Jag mötte Lassie. Mark Levengood stod bara ett par meter från oss. 

Solliden från baksidan. Jag hann i lugn och ro gå runt i parken innen uppträdet... förlåt, uppvaktningen, började.1 kommentar:

cissi sa...

Vilka vackra bilder du tog!