lördag 27 juli 2013

Project life my way

Det blev sammanlagt tre uppslag med PL-format medan vi var ute på vår road trip. Jag hade i min enfald trott att jag skulle hinna med många fler, de där långa varma kvällarna i förtältet. Fast de varma kvällarna var inte riktigt så långa som jag hade trott. Dels gjorde vi en massa annat som gjorde att kvällen blev kort och dels hade vi inte tänkt på att det faktiskt redan mörknar tidigare än vad det gjorde för bara några veckor sedan.


Det här är bilder från tidig juni. Isabel hade köpt sig små söta Soobles "dockor" och lekte med dem i husvagnen. Jag passade givetvis på att både fota och sno paketen med bilderna på. De passade perfekt in som dekoration. 

Det här är första uppslaget från vår Turiketvecka. Jag räknar med att det blir 2-3 stycken till.
När man ser bilderna så här efteråt och jämför med de foton jag tog på vår road trip i Sverige inser jag plötsligt vilken enorm skillnad det är mellan de två klimaten och hur det återspeglar sig i hela omgivningen, något jag inte hade tänkt på tidigare.
Allt är så mycket skarpare, blåare och mer levande i Turkiet medan de Svenska färgerna är milda, jordnära och gröna, nästan lite urvattnade i jämförelse. Solen skiner liksom aldrig så klart här som där. Till och med färgen på himmelen är annorlunda, liksom blekare här i Sverige.
Och båda har naturligtvis sin egen skönhet.