tisdag 25 juni 2013

Project life - birthday girl


När Isabel fyllde år blev det för ovanlighetens skull en drös med bra foton. Jag gjorde tre sidor till mitt PL-album. Det första, ovan, är en vanlig sida, med alla fina "poseringsbilder" som vi tog innan kalaset. 

Det här fotot blev så vackert, speciellt efter det att jag redigerat det lite i Photoshop, så det förtjänade en riktig layout. Jag satte in layouten i en vanlig plastficka i samma album som de andra PL-sidorna. Sedan visste jag inte riktigt hur jag skulle lösa baksidan av layouten. Först tänkte jag klippa av hålkanten på fotofickorna och stoppa in dem i plastfickan, men det visade sig att en ficka för fyra 10x15 foton är större än en ficka för ett A4. Alltså fick jag göra en PL-sida utan fickor till baksidan av layouten. Därav det enkla upplägget nedan.Inga kommentarer: