onsdag 24 april 2013

Stockholm

Stockholm, Söder,
I söndags hade vi en alldeles fantastiskt vårdag. Sol från en klarblå himmel, vindstilla och närmare 16 grader i solen. Isabel hade feber och låg hemma sjuk. Jag hade bestämt tidigare under veckan att gå på fotosafari med min fantastiskt kreativa svägerska och jag slets länge mellan att vara en bra mamma och önskan att njuta av vädret med kameran i högsta hugg tillsammans med någon som inspirerar mig. Till slut vann det sistnämnda även om samvetet inte var det bästa. Till mitt försvar får väl sägas att jag visste att jag skulle vara hemma på måndagen och att Isabel faktiskt inte skulle vara ensam utan hade en pappa som tog hand om henne.

Jag mötte Mariko på Mariatorget och därifrån begav vi oss mot "Kärlekens stig" som jag efteråt insåg egentligen heter Monteliusvägen. Stigen går högt upp och man har en helt fantastisk utsikt över Stockholm. Med ens förstod jag var alla vykortsbilder är tagna.

Stockholm, Gamla stan,

Stockholm, kärlekens stig

Stockholm, kärlekens stig, Stadshuset

Stockholm, Gamla stan

Stockholm, Norr Mälarstrand


1 kommentar:

Linda sa...

Vilka härliga foton! Underbara!
Jag vill också gå där och spana...