lördag 9 mars 2013

Mer fika


Jag har ändrat mig. Muffins kan faktiskt vara riktigt, riktigt gott!
Dessa är efter ett recept som jag modifierat lite. Mer eller mindre ofrivilligt. Muscovadosocker hade jag inte och ägg, socker och smör råkade åka runt i maskinen lite väl länge. Dessutom skulle det varit rabarber i men eftersom det är lite för tidigt för dem fick det blir äpplen. Efter de kom ut ur ugnen fyllde jag dem lite med glasskräm som egentligen bara är marsansås med vispgrädde. Egentligen skulle jag haft någon kräm på toppen så att sockerdegslocken skulle lägga sig fint och jämnt men vid det laget hade jag redan gjort slut på en massa tid jag egentligen inte hade så locken slängde jag direkt på den knäliga muffinsen.

Allt som allt hade jag en jätterolig eftermiddag medan Isabel var på kalas. Nu återstår bara att ta hand om kriget i köket. Någon frivillig på det?2 kommentarer:

Cath. sa...

Åh, underbara! NÄR ska jag komma och fika?
Kraaam!

KatarinaR sa...

Men så mycket fint du har bakat!
Helt ljuvliga och så himla fikasugen jag blir!