söndag 17 februari 2013

Jag ha skapat!Digitala stämplar funkar precis lika bra som dekorationer på en layout. Du kan ju bestämma storleken själv och spegelvända motivet om det skulle funka bättre på det sättet. 

Jag brukar passa på och skriva ut ett antal motiv i olika storlekar samtidigt och färglägga när lusten och inspirationen, och framför allt tiden, infinner sig. Jag gör likadant med att klippa runt motivet eftersom det är ett pillergöra. På det här viset har jag några färdiga motiv att välja på när jag väl hinner scrappa. Det gäller bara att komma ihåg var jag lade dem ;)  Det här motivet har jag färglagt med Copics. Den är utskriven på vanligt, 160g kopieringspapper. Jag har lagt det utklippta motivet på 3D-duttar och klistrat fast för att få lite dimension på  layouten.Dekorationerna är klistermärken och på det mittersta har jag bara låtit ena sidan få en 3D-dutt så att det ser ut som om den inte är riktigt fastsatt.

Inga kommentarer: