lördag 9 februari 2013

Anemoner för Spellbinders


Om vi har räknat rätt är detta mitt sista inlägg för Spellbinders. Det är inte helt lätt att veta men resten av det internationella teamet och jag tror det. Här har jag skapat ett kort med mina Anemoner som du så klart hittar i butiken, och med ett av Spellbinders underbara M-bossabilities. De är så fantastiskt vackra och många av dem är dubbelsidiga så man får två mönster i samma förpackning.

Jag har använt akvarellpapper och jag har färgat själva embossingfoldern med Fluid chalks innan jag körde den genom min Big Shot. Blommorna stämplade jag på och färglade med Distress Markers.


2 kommentarer:

Chantal Vandenberg sa...

Totally stunning!!!! :D

La Vikinga sa...

Inte att några kort inte är fina; men det här tycker jag var SÄRSKILT vackert! Passform perfekt!

Inte tänkt på att ta bort ordverifieringen...? Mycket svårt att se bokstäverna...

Charlotta