söndag 30 december 2012

Manga?

Jag fortsätter att träna på någon slags manga, inspirerad av stämpelmotiv. Är det stöld tro? Hur det än är så är det kul att både teckna och färglägga. Att färglägga med Copics är betydligt svårare än jag hade föreställt mig. Jag skyller ibland på motiven för att jag misslyckas. Vet inte riktigt vad jag ska skylla de misslyckade motiven på. Och jo då jag ser en massa fel. Men man måste lära sig att gå innan man springer.

En sak är dock säker, det är en fantastisk lyx att ha tid och få testa och öva bara för att det är kul!

3 kommentarer:

Päivi sa...

Helt underbart!

KatarinaR sa...

Så fint du både ritar och färglägger!
Gott Nytt År önskar jag dej och din familj!

Karen Shady sa...

oh, Monika, wow... you are doing such amazing work lately... I adore your colouring.. I find it a little hard to read your blog tho, as I cant seem to get the translate button to work :( Wishing you and your family a safe, and very happy 2013 xx